Η εταιρία Power Sports είναι αφοσιωμένη στους επισκέπτες της και ως προς την προστασία των ιδιωτικών πληροφοριών τους. Σεβόμαστε τους επισκέπτες μας και επιδιώκουμε την δημιουργία μιας όμορφης εμπειρίας πλοήγησης της ιστοσελίδας μας. Η παρακάτω Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου αφορά για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου www.powersports.gr της εταιρίας Power Sports.


Συλλογή Πληροφοριών

Όταν δημιουργείτε μία παραγγελία από την ιστοσελίδα μας, θα χρειαστεί να συγκεντρώσουμε τις παρακάτω πληροφορίες για την εκτέλεση της παραγγελία σας σωστά και ασφαλές: το όνομα σας, το τηλέφωνο σας , την διεύθυνση σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, πληροφορίες χρέωσης (σε περίπτωση πιστωτικής κάρτας: αριθμός κάρτας, λήξη κάρτας και διεύθυνση χρέωσης), κωδικός προϊόντων και διάφοροι κωδικοί προώθησης.


Χρήση των πληροφοριών του Πελάτη

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε από εσάς για να προωθήσουμε και να αποστείλουμε την παραγγελία σας, και για την αποστολή  μέσου email ειδικές προσφορές και εκπτώσεις από την εταιρία Power Sports.  Ποτέ δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτα πρόσωπα για καμία αιτία.


Προστασία του Πελάτη

Η εταιρία Power Sports έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον με διαδικασίες ασφάλειας τοποθετημένες για την διασφάλιση της κατάλληλης αποθήκευσης και ασφαλές προσκόμιση των πληροφοριών ώστε να μην συμβεί τίποτα στα προσωπικά σας στοιχεία που υπάρχουν στην κατοχή μας.


Ιδιωτικό Απόρρητο των Πληροφοριών

Το ιδιωτικό απόρρητο είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα για εμάς και το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Για αυτόν τον λόγο η Πολιτική μας για το Ιδιωτικό Απόρρητο είναι απλή: δεν θα πουλήσουμε, ανταλλάξουμε, δώσουμε ή εκμισθώσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους εκτός της χρήσης αυτών για την εξυπηρέτηση σας από το εγκεκριμένο προσωπικό της Power Sports και εντός του επαγγελματικού χώρου της.  

Η Power Sports μπορεί να συλλέξει στατιστικές πελατών, στατιστικά πωλήσεων, ροές κίνησης προϊόντων ή πελατών, και πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της επιχείρησης και της ιστοσελίδας και να τα προβάλει σε εγκεκριμένα τρίτα πρόσωπα ή επαγγελματίες, αλλά αυτά τα στοιχεία δεν θα περιλαμβάνουν ατομικές πληροφορίες, προσωπικά δεδομένα ή  στοιχεία πιστωτικής κάρτας.


Η συγκατάθεση σας

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και υποβάλλοντας τις πληροφορίες σας στην εταιρία Power Sports, αποδέχεστε την συλλογή και χρήση αυτών των πληροφοριών από το εξειδικευμένο προσωπικό της Power Sports.  

Άμα αποφασιστεί από την διοίκηση της εταιρίας Power Sports να αλλαχτεί η Πολιτική Ιδιωτικού Απόρρητου, θα ανακοινώσουμε αυτές τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα ώστε να είστε πάντα ενήμεροι για τις πληροφορίες που συλλέγουμε, πως τις χρησιμοποιούμε και σε ποιες περιπτώσεις τις διαδίδουμε.

Άμα δεν είστε σίγουροι για τις αλλαγές στην Πολιτική Ιδιωτικού Απόρρητου, μπορείτε να αποσύρετε τις πληροφορίες σας από το δίκτυο μας ανά πάσα στιγμή.


Επικοινωνία

Άμα έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την Πολιτική περί Ιδιωτικού Απόρρητου της εταιρίας Power Sports, για τις εφαρμογές της ιστοσελίδας www.powersports.gr,  ή για την προσωπική σας εμπειρία σε ότι έχει να κάνει με την χρήση της ιστοσελίδας μας, τα προϊόντα ή την εξυπηρέτηση της εταιρίας, είμαστε πάντα στην διάθεση σας.