Πάντα υπάρχει η περίπτωση να σας σταλθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν. Το προσωπικό της Power Sports καταβάλει τεράστια προσπάθεια μέσα σε λογικά πλαίσια, ώστε να ελαχιστοποιήσει αυτά τα λάθη. Ωστόσο κάποια απ’ αυτά είναι εκτός δυνατότητας όπως για παράδειγμα η περίπτωση που το παραλάβαμε ελαττωματικό από το εργοστάσιο.

 

Επιστροφές και αλλαγές επιτρέπονται σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες:

 • Οι επιστροφές που προκύπτουν από δική μας αμέλεια ή λάθος γίνονται άμεση αντικατάσταση μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και τον απαραίτητο έλεγχο. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται η Power Sports.
   
 • Τα προϊόντα που είναι ελαττωματικά ή απέκτησαν κάποια ζημιά όπως σκίσιμο, που δημιουργήθηκε εντός 10 ημερών από την αγορά τους, μπορούν να αλλαχθούν εφόσον σταλθεί μία φωτογραφία στο email [email protected], που απεικονίζετε καθαρά το ελάττωμα ή η ζημιά.

  Μετέπειτα θα ειδοποιηθείτε σχετικά με το αν θα αντικατασταθεί και για την διαδικασία αντικατάστασης.

  Αυτό γίνεται διότι πολλές φορές οι ζημιές προέρχονται από λανθασμένη χρήση του προϊόντος.
   
 • Αλλαγές προϊόντων τα οποία είναι σε άθικτη κατάσταση και περιέχουν την συσκευασία τους μπορούν να αλλαχθούν εντός 20 ημερών. Εάν το ελάττωμα του προϊόντος είναι από το εργοστάσιο τα έξοδα αποστολής τα χρεωνόμαστε εμείς, αλλιώς τα επιβαρύνεται ο πελάτης. Τα έξοδα επιστροφής είναι 5 ευρώ για επιστροφές από Ελλάδα.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας δεν γίνετε επιστροφή των χρημάτων που έχει πληρώσει ο πελάτης. Πιστώνονται για νέα παραγγελία ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η’ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.