ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

 

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.powersports.gr συμφωνούν ότι η πρόσβαση και χρήση αυτής της ιστοσελίδας είναι υποκείμενο των ακόλουθων όρων και κανόνων και άλλων σχετικών νόμων. Άμα δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους και κανόνες, παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε αυτήν την ιστοσελίδα.

 

Προϊόντα, Περιεχόμενα και Προσδιορισμοί

Όλα τα χαρακτηριστικά, περιεχόμενα, προϊόντα και τιμές των προϊόντων και υπηρεσιών που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.powersports.gr είναι υποκείμενο σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση. Ακριβές βάρος, μεγέθη και παρόμοιες περιγραφές είναι κατά προσέγγιση και παρέχονται μονάχα για λόγους καθοδήγησης.

Η εταιρία Power Sports προσπαθεί να κρατήσει το επίπεδο των προϊόντων της υψηλό. Λόγω της ροής αποκατάστασης των Α’ υλών, και της βιομηχανικής επεξεργασίας, οι παραγωγοί των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν το σχεδιασμό και να χρησιμοποιήσουν παρόμοια Α’ υλικά άμα κριθεί απαραίτητο για την προσάρμοση της παραγωγής ή λόγω έλλειψης των υλικών παραγωγής.

Η συμπερίληψη κάποιων προϊόντων ή υπηρεσιών σε αυτήν την ιστοσελίδα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν υποδηλώνει ή εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα ή υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμα σε μελλοντικές περιόδους.

Είναι δικιά σας υπευθυνότητα να εξακριβώνετε και να συμμορφώνεστε με όλους τους εφαρμοσμένους τοπικούς, κρατικούς, και ομοσπονδιακούς νόμους (περιλαμβάνοντας ελάχιστο όριο ηλικίας) σχετικά με την απόκτηση, χρήση και πώληση κάθε προϊόντος που αγοράστηκε από την ιστοσελίδα www.powersports.gr.

Πραγματοποιώντας μία παραγγελία, συμφωνείτε ότι τα προϊόντα που παραγγείλατε θα χρησιμοποιηθούν απολύτως νόμιμα. Όλα τα DVD και παρόμοια προϊόντα που πωλούνται είναι για ιδιωτική χρήση στο σπίτι (όπου δεν υφίσταται χρέωση για την προβολή) μη δημόσια προβολή και δεν επιτρέπετε η αντιγραφή.


Ακρίβεια των Πληροφοριών

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.powersports.gr είναι ολοκληρωμένες, ακριβής και πρόσφατες. Παρ’ όλες τις προσπάθειες μας, οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβής, λανθασμένες ή να μην έχουν αναβαθμιστεί. Για παράδειγμα, προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα ή μπορεί να παρουσιάσει διαφορετικό κόστος από αυτό που αναφέρετε στην Ιστοσελίδα.

Ακόμα, μπορεί να κάνουμε αλλαγές σε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και την διαθεσιμότητα χωρίς καμία προειδοποίηση. Ενώ είναι δική μας υπευθυνότητα να επιβεβαιώνουμε τις παραγγελίες σας μέσω email, αυτό δεν καθιστά την αποδοχή μιας παραγγελίας ή την επιβεβαίωση μας για προσφορά πώλησης ενός προϊόντος ή υπηρεσίας. Έχουμε το δικαίωμα, χωρίς καμία προειδοποίηση, να μειώσουμε την ποσότητα σε κάθε προϊόν ή υπηρεσία και ή να αρνηθούμε την εξυπηρέτηση σε πελάτη. Μπορεί να ζητήσουμε αποδεικτικά στοιχεία (για παράδειγμα ταυτότητα για επιβεβαίωση ηλικίας κλπ.) προτού την αποδοχή ή την εκτέλεση της παραγγελίας.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα www.powersports.gr, συμπεριλαμβάνοντας άλλα όχι περιορίζοντας τα κείμενα, εικόνες ή κωδικούς είναι πνευματική ιδιοκτησία και συλλογική εργασία της εταιρίας Power Sports και προστατεύεται από τους Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συλλογική εργασία περιλαμβάνει εργασίες εξουσιοδοτημένες στην εταιρία Power Sports.


Πνευματική Ιδιοκτησία 2016, Power Sports προστασία πνευματικών δικαιωμάτων

Άδεια παρέχετε για την ηλεκτρονική αντιγραφή και εκτύπωση σε σκληρό αποθηκευτικό χώρο μέρη αυτής της ιστοσελίδας αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό τοποθέτησης παραγγελίας ή την αγορά προϊόντων από την εταιρία Power Sports. Μπορείτε να παρουσιάσετε, και να εκθέσετε υλικό από αυτήν την ιστοσελίδα, όπως για παράδειγμα παραλαβή ή εκτύπωση μερών του υλικού από διαφορετικά σημεία αυτής της ιστοσελίδας αποκλειστικά για την προσωπική σας μη-εμπορική χρήση, ή για την τοποθέτηση παραγγελίας ή την αγορά προϊόντων της Power Sports. Όποια άλλη χρήση, συμπεριλαμβάνοντας αλλά όχι περιορίζοντας, στην αναπαραγωγή, διανομή, προβολή ή μεταβίβαση του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας απαγορεύεται αυστηρά, εκτός εάν έχει εξουσιοδοτηθεί από την Power Sports. Περαιτέρω συμφωνείτε να μην αλλάξετε ή να διαγράψετε καμία ειδοποίηση αποκλειστικότητας από υλικά που παραλάβατε από την Power Sports.


Εμπορικό Σήμα
Όλα τα εμπορικά σήματα, εμπορικές υπηρεσίες και εμπορικές επωνυμίες της Power Sports που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι δηλωμένα εμπορικά σήματα της εταιρίας Power Sports και των συνεργατών της.

 

Αποκήρυξη Εγγύησης

Αυτή η Ιστοσελίδα, υλικά και προϊόντα που προβάλλονται, προωθούνται όπως είναι και χωρίς καμία οποιαδήποτε εγγύηση, είτε έχει εκφραστεί είτε έχει υπονοηθεί. Σύμφωνα με τους εφάρμοζα νόμους η εταιρία Power Sports αποκηρύσσει κάθε εγγύηση, που εκφράστηκε ή υπονοήθηκε, περιλαμβανόμενων αλλά όχι περιορίζοντας, σε υπονοούμενες εγγυήσεις λειτουργικότητας και/ή φυσικής κατάστασης της χρήσης κάποιων προϊόντων. Η εταιρία Power Sports δεν εκπροσωπεί ή εγγυάται ότι η χρήση αυτής της ιστοσελίδα θα είναι ακέραια ή χωρίς σφάλματα, ή ότι οι δυσλειτουργίες θα διορθωθούν. Επίσης  η εταιρία Power Sports δεν κάνει καμία εγγύηση σχετικά με την χρήση των προϊόντων σε αυτήν την ιστοσελίδα σε ότι έχει να κάνει με την ακρίβεια, αρμοδιότητα, καταλληλότητα, χρησιμότητα, επάρκεια, και αξιοπιστία αυτών. Σε μερικές χώρες δεν επιτρέπονται οι περιορισμοί ή οι εξαιρέσεις σε εγγυήσεις, οπότε οι παραπάνω εξαιρέσεις μπορεί να μην ισχύουν για εσάς εάν βρίσκεστε σε κάποιες από αυτές τις χώρες .

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η εταιρία Power Sports δεν είναι υπεύθυνη για συγκεκριμένες ή παρεπόμενες καταστροφές που δημιουργήθηκαν σαν αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των προϊόντων. Συγκεκριμένοι νόμοι μπορεί να μην επιτρέπουν περιορισμούς εξαίρεσης ευθύνης ή τυχαίες ή παρεπόμενες καταστροφές, οπότε οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν για εσάς.


Τυπογραφικά Λάθη

Σε περίπτωση που για κάποια προϊόντα σε αυτήν την ιστοσελίδα έχει περαστεί λανθασμένη τιμή, η εταιρία Power Sports έχει το δικαίωμα να αρνηθεί ή να ακυρώσει παραγγελίες σε περίπτωση που δεν αποδέχεται ο πελάτης την σωστή τιμή ασχέτως εάν έχει χρεωθεί η πιστωτική του κάρτα. Σε περίπτωση που η πιστωτική κάρτα του πελάτη έχει χρεωθεί για την αγορά της παραγγελίας που ακυρώθηκε, η Power Sports θα πιστώσει στον λογαριασμό της πιστωτικής του κάρτας το ποσό της παραγγελίας που ακυρώθηκε.


Κανόνες Ακύρωσης

Αυτοί οι όροι και κανόνες εφαρμόζονται σε σας όταν κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας και/ή ολοκληρώνοντας την διαδικασία εγγραφής ή αγοράς. Αυτοί οι όροι και κανόνες μπορούν να ακυρωθούν από την εταιρία Power Sports χωρίς καμία προειδοποίηση οποιαδήποτε στιγμή, ή για οποιονδήποτε λόγο. Η ασφάλεια σχετικά με τα Πνευματικά Δικαιώματα, Εμπορικά Σήματα, Δηλώσεις Αποποίησης, Περιορισμός Ευθύνης, Αποζημιώσεις και άλλα σχετικά, θα επιβεβαιώσουν οποιαδήποτε ακύρωση.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας δεν γίνετε επιστροφή των χρημάτων που έχει πληρώσει ο πελάτης. Πιστώνονται για νέα παραγγελία ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η’ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Σε περίπτωση επιστροφής ή αλλαγής του προϊόντος τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.Σημείωση

Η εταιρία Power Sports μπορεί να σας αποστείλει σημείωση σε μορφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), γενική σημείωση στην ιστοσελίδα, ή μέσω άλλων τρόπων επικοινωνίας μέσων των προσωπικών σας στοιχείων που υποβάλλατε στην εταιρία.


Γενικά

Η χρήση αυτής τις ιστοσελίδας θα ρυθμίζετε με κάθε σεβασμό από τους Ελληνικούς νόμους, και εξαιρείται η επίβλεψη άλλων νόμων και από άλλων χωρών, και όχι του νόμου 1980 U.N. Συνθήκη σε Συμβάσεις για την Παγκόσμια Πώληση Αγαθών.

Συμφωνείτε ότι η δικαιοδοσία και δωσιδικία για κάθε νομική μετάβαση άμεση ή έμμεση που προέρχονται ή σχετίζονται με την εταιρία Power Sports (περιλαμβάνοντας άλλα όχι περιορίζοντας την αγορά προϊόντων από την ιστοσελίδα της Power Sports) θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κρατικά ή ομοσπονδιακά δικαστήρια της Ελλάδας.

Για οποιαδήποτε αιτία, πράξη ή απαίτηση που μπορεί να έχετε και αφορά αυτήν την ιστοσελίδα (συμπεριλαμβάνοντας άλλα όχι περιορίζοντας την αγορά προϊόντων από την εταιρία Power Sports) θα πρέπει να λάβει μέρος εντός ενός (1) έτος.